• darkblurbg

 

AANBOD BEDRIJVEN:

Op zoek naar een Natuurlijk, duurzaam (laagdrempelig)coachingstraject voor werknemers?

Wandelcoaching in de natuur biedt vele voordelen en is zeer effectief!

1. Er worden o.a. gelukshormonen (endorfine, dopamine) aangemaakt tijdens het bewegen in de natuur. Het werkt weerstand verhogend. Verder worden delen van het brein geactiveerd die verantwoordelijk zijn voor o.a. focus en planning. (executieve functies). Creatief denken wordt gestimuleerd.

2. De trajecten/tijdpad worden zorgvuldig afgestemd op de vraag. Tussentijdse evaluatie. Altijd Maatwerk en Transparante communicatie. Elke casus is immers uniek en vraagt betrokken aandacht en afstemming. Perfecte aansluiting voor mensen die op een belangrijk kruispunt staan in hun leven/werk en/of willen genieten van een goede balans in leven/werk.

Diverse zorg,-onderwijsinstellingen en grote en kleine bedrijven gingen u voor! De trajecten werden beoordeeld met een hoge tevredenheid.. Zie de reviews van de coachees.

De Wandelcoach Twente is Gecertificeerd en gespecialiseerd in het bieden van effectieve training bij stress en burn-out problematiek en begeleiden van duurzame veranderingsprocessen.

N.B.: Coaching in de natuur kan worden ingezet voor persoonlijke ontwikkeling en preventief (ziekteverzuim). Werken aan vitaliteit en betrokkenheid, plezier. Win-win effect!! Een vitale mens = een vitale organisatie. 

 

NIEUW: Vanaf mei 2023 bied ik verrassende, waardevolle Shinri-Yoku groepswandelingen aan (de kunst van het bosbaden). Vanuit Japan overgewaaid. Je dompelt je onder in het heilzame effect van de natuur. Ik neem je mee in de Stille kracht en Schoonheid van de natuur. In verschillende stappen. Alle zintuigen worden geprikkeld. Een heilzame beleving. Alternatieve teambuilding(-;

 

2. The lab of life training

RIVM erkende, laagdrempelige "The lab of life trainingen"(wetenschappelijk onderbouwd en effectiviteit bewezen) aan voor jongeren en volwassenen. 

Training aanbod: groepstrainingen op locatie(Twente) of Online.

1. Persoonlijke grip op vitaliteit. 5 sessies van 2 uur op locatie of online. Een zeer effectieve training. (volwassenen). Methodisch met werkboekjes. Aantal: 5-12. 

2. Energy Training(inzicht fysiek/mentaal) voor jongeren (12-18 jaar). De jongeren werken in deze training aan zelf gestelde (haalbare)doelen en zullen vanuit intrinsieke motivatie werken aan een balans tussen school en privé. 

Voor aanvang van de training is er een voor-en nameting. Aan het eind een borgingsinstrument.

Individueel volgen van een training is ook mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden. En vergoedingen!!!(subsidie overheid en zorgverzekeraars(bij collectief, bv. Menzis) Trainingen kunnen apart worden gevolgd of eventueel aansluiten op de wandelcoachsessies of ander aanbod, met als doel vergroten eigen regie, welzijn en balans. Van willen naar doen.

Graag stuur ik de  "lab of life" brochures bij interesse.                                                                                                                                                                                                     

Voor vragen kunt u bij mij terecht.

 

AANBOD SCHOLEN:

Nieuw aanbod Yoga en Mindfulness  op het voortgezet onderwijs, mbo en hbo.

 4 of 8 weekse cursus/training yoga en mindfulness. (docent: Anita Kienhuis: geregistreerd CRKBO, vrij van btw)

De cursus/training draagt bij aan bewustwording en leert de juiste mindfulness tools in te zetten bij faalangst en stress. De yoga oefeningen zorgen voor meer lichaamsbewustzijn. Doel: De leerlingen integreren mindfulness in hun dagelijks leven NU en de toekomst.