• darkblurbg

De 8-weekse MBSR-MBCT Training in 2024

De training bestaat uit diverse werkvormen: meditatie- en ontspanningsoefeningen, theorie en bewustwordingsopdrachten, huiswerkopdrachten. De training is ontstaan vanuit een boeddhistische visie, gekoppeld aan een wetenschappelijk onderbouwde methode. Om mindfulness eigen te maken is het noodzakelijk dat je tijd inbouwt om de oefeningen/opdrachten uit te voeren. PRIORI-tijd. Elke deelnemer ontvangt bij aanvang een werkmap. 

De training is zowel individueel als in groepsverband te volgen.

Tijdens de training leer je hoe je door bewuste, vriendelijke aandacht te richten, zonder oordeel, zelfkennis ontwikkelt en hierdoor nieuwe keuzes kunt maken. Je leert hoe je vanuit Acceptatie kunt Loslaten. Je groeit in bewustwording en herkenning van ingesleten patronen.

Tijd voor NIET doen versus de automatische piloot. Je leert stress te herkennen en je leert oude belemmerende patronen te doorbreken en goed voor je zelf te zorgen. Je leert vriendschap te sluiten met jezelf en dus met anderen(-; Je leert energie te doseren. (efficiënt bij burn-out symptomen)

Je leert ook hoe je meer levensvreugde en een POSITIEF zelfbeeld ontwikkelt. Kortom een zeer effectieve training waar je middels het toepassen van eigengemaakte handvatten, zorgt voor meer duurzame Balans. Temidden van hectiek van de dag/tumult of onzekerheid in jouw leven.

Mindfulness is een ontdekkingsreis die met aandachtige beoefening en geduld, vanaf "het zaadje" wortel schiet, groeit en  tot volledige bloei komt en je leven heelt van moment tot moment en van dag tot dag...

(Jon Kabat-Zinn)

Heb je belangstelling voor een Groeps Training(min. 4) of individuele training in het najaar? Informeer(vrijblijvend) naar de nieuwe start data. Tarief (Groeps)Training: Euro 425,- (vrij van btw)

N.b.: Vergoedingen soms mogelijk via enkele ziektekostenverzekeraars(aanvullende verzekering) of de werkgever. Vanuit het  budget persoonlijk ontwikkeling of budget ziekteverzuim.

Aangesloten bij beroepsvereniging van mindfulness trainers (VVM)