• darkblurbg

De 8-weekse MBSR-MBCT Training 

De training bestaat uit het doen van meditatie- en ontspanningsoefeningen, een stuk theorie en bewustwordingsopdrachten, huiswerkopdrachten. De training is ontstaan vanuit een boeddhistische visie, gekoppeld aan een wetenschappelijk onderbouwde methode. Het doen van de oefeningen is noodzakelijk om mindfulness eigen te maken. Elke deelnemer ontvangt bij aanvang een werkmap.

De training is zowel individueel als in groepsverband te volgen.

Tijdens de training leer je hoe je door bewuste, vriendelijke aandacht te richten, zelfkennis ontwikkelt en hierdoor nieuwe keuzes kunt maken. Vanuit Acceptatie kunt Loslaten.

Tijd voor NIET doen versus de automatische piloot. Je leert stress te herkennen en je leert oude belemmerende patronen te doorbreken en goed voor je zelf te zorgen. Je leert vriendschap te sluiten met jezelf en dus met anderen(-; Je leert energie te doseren. (efficiënt bij burn-out symptomen)

Ook.. hoe je meer levensvreugde en een positief zelfbeeld ontwikkelt. Kortom een zeer effectieve training waar je handvatten krijgt om structureel iets te veranderen in je leven. Meer grip. En meer in Verbinding bent met jezelf.

Mindfulness is een ontdekkingsreis die met aandachtige beoefening en geduld, vanaf "het zaadje" wortel schiet, groeit en  tot volledige bloei komt en je leven heelt van moment tot moment en van dag tot dag...

(Jon Kabat-Zin)

N.b.: Vaak zijn er vergoedingen mogelijk via de werkgever. Vanuit het  budget persoonlijk ontwikkeling of budget ziekteverzuim.

Vanaf eind januari 2022 start er weer een nieuwe groep! De training worden gegeven door professionele, ervaren gecertificeerde mindfulness trainer (See TRUE)

Aangesloten bij beroepsvereniging van mindfulness trainers (VVM).