• darkblurbg

Wandelcoaching voor jou

 Wat kan oplossingsgerichte wandelcoaching voor jou betekenen?

* Zeer persoonlijke, resultaatgericht, compassievolle en veelzijdige en pure manier van coaching. 

* Minder piekeren, meer Rust in je hoofd, Innerlijke Rust. Beter slapen.

* Loopbaan begeleiding: je leert jouw talenten en drijfveren koppelen aan de passende nieuwe baan/werkplek, die jou voldoening geeft.

* Stress/Overspannenheid/Burn-out of bore-out(verveling) naar stress-management en inzicht. Op adem komen, herstellen. Vitaliteit.

* Inzicht geven in familie verhoudingen en de invloed op jou. Losmaken van belemmerende gedachtes en oude patronen.

* Bij onzekerheid/Vergroten Zelfvertrouwen/Eigenwaarde. Leven met Lef. Vanuit Kracht en Passie. Puur en Echt. Hier en Nu, toekomstgericht.

* Juiste Balans vinden in verhouding prive/ werk/ zorgtaken, mantelzorg etc.  Tijd voor Self-care.  

* Rouwverwerking: Accepteren en Loslaten.. (ook verlies baan, einde relatie etc.)Patronen herkennen en doorbreken. Nieuw begin..

* Je (hoog)sensitief (HSP) bent en het moeilijk vindt om grenzen aan te geven. HSP leren zien als kwaliteit. 20% van alle mensen is hoogsensitief en heeft  meer tijd nodig om prikkels te verwerken. 

*Je een laagdrempelig maar zeer effectief coaching traject wilt; vanaf de 1e wandeling zit je er volledig in. Je komt in actie.

* Kortom je hart volgen, je gevoel uitspreken. In balans met jezelf, omringd met krachtige spiegel metaforen uit de natuur.                                        

 

En dan.. het wandelcoachtraject

Een regulier wandelcoachtraject bestaat uit een intakegesprek en 5-10 wandelingen van 1 uur en 45 minuten. Gemiddeld eens per week of per 2 weken. Na elke wandeling is er een korte evaluatie en een opdracht(in overleg) voor thuis.

Elk wandelcoachtraject is maatwerk en in overleg bepalen we of je een wandeling minder of juist een extra wandeling wilt. Er bestaan ook 4 seizoenen rond trajecten.

Er zijn diverse mogelijkheden voor (gedeeltelijke)vergoeding. Informeer!

Meld je nu aan voor een 1e wandelcoach sessie. Laat je inspireren.

Neem contact op voor vrijblijvende info of gratis intake gesprek.

ajmkienhuis7@gmail.com

06-40594579