• darkblurbg

Waarom Wandelcoaching? Waar verlang je naar?

 Minder piekeren, meer Rust in je hoofd, Innerlijke Rust. Beter slapen.

 Loopbaan begeleiding: je leert jouw talenten en drijfveren koppelen aan de passende nieuwe baan/werkplek, die jou voldoening geeft.

 Stress/Overspannenheid/Burn-out of bore-out(verveling) naar stress-management en inzicht. Op adem komen, herstellen. Vitaliteit.

 Inzicht in familie verhoudingen en de invloed op jou. Losmaken van belemmerende gedachtes en oude patronen.

 Bewustwording, Zelfvertrouwen/Eigenwaarde. Leven vanuit Kracht en Passie. Puur en authentiek. Hier en Nu, toekomstgericht.

 Je wilt meer Balans: prive/ werk/ zorgtaken, mantelzorg etc.  Tijd voor Self-care. Zingeving. Leefstijl coaching.

* Hulp bij Rouwverwerking: Stadia in verlies. Acceptatie, (Rouwen na ziekte en/of overlijden, verlies baan, einde relatie etc. Patronen herkennen en doorbreken. Nieuw begin..

* Je bent(hoog)sensitief (HSP) en vindt het soms lastig om grenzen aan te geven. HSP leren zien als kwaliteit. 20% van alle mensen is hoog sensitief en heeft meer tijd nodig om prikkels te verwerken. 

*Je wilt een laagdrempelig maar zeer effectief coaching traject; vanaf de 1e wandeling zit je er volledig in. Je komt in actie!

* Kortom je hart volgen, je gevoel uitspreken. Omringd met krachtige spiegel metaforen uit de natuur.                                    

En dan.. het wandelcoachtraject

Een regulier wandelcoachtraject bestaat uit een (telefonisch) intakegesprek en 4-10 wandelingen van 1 uur en 30 minuten* Gemiddeld eens per week of per 2/3 weken. Na elke wandeling is er een korte evaluatie en een opdracht(in overleg) voor thuis. * De tijdsduur van de wandelcoach sessie kan varieren, dit in overeenstemming met de cliënt. Het is ook mogelijk een sessie van b.v. een uur af te spreken, b.v. in een burn-out traject.

In de sessie worden stiltes ingebouwd(verwerking) en eenvoudige lichaamsgerichte oefeningen en/of een ademhalingsoefening gedaan(indien passend). Elke sessie is uniek, verrassend diepwerkend en afgestemd op jou! Een wandelcoach traject betekent ECHTE ontwikkeling naar meer vitaliteit, evenwicht en prive-/werk Geluk.  

Elk wandelcoachtraject is maatwerk en in overleg bepalen we of je een wandeling minder of juist een extra wandeling wilt. Er bestaan ook 4 seizoenen rond trajecten.

Er zijn diverse mogelijkheden voor (gedeeltelijke)vergoeding. Informeer!

Meld je nu aan voor een 1e wandelcoach sessie. Laat je inspireren.

Neem contact op voor vrijblijvende info of gratis (telefonisch)intake gesprek.

ajmkienhuis7@gmail.com

06-40594579

 

NIEUW:  Een individuele Shinrin-Yoku (bosbad) wandeling of in een groep, b.v. met vrienden of collega's.  Shinrin-Yoku oftewel de kunst van het bosbaden is ontstaan in Japan.

Ervaar wat een bosbad wandeling (1.30 minuten) voor jou kan betekenen. Alle zintuigen worden geprikkeld. De bloeddruk daalt. Ontspanning.. 

Je ademt helende stofjes in(fytonciden, m.n. uitgescheiden door naaldbomen). Bewustwording en Heling in de natuur! Informeer naar nieuwe data.