• darkblurbg

LEEFSTIJL EN LEVENSKUNST

Een gezonde(re) leefstijl heeft een ontzettend grote invloed op onze gezondheid en welbevinden. De essentie is om zelf die keuze te willen maken. Zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Maak zelf het verschil, nu en op lange termijn.

Zou jij gezonder willen leven, meer in balans, maar heb je net dat steuntje in je rug nodig? Want.. , hoe maak jij de juiste keuze, ontdek je jouw constitutie? Een kleine en eenvoudige aanpassing kan tot veel effect leiden.

De oplossing zit in de eenvoud. Ken jezelf.  Be the change you wish to see in the world (M.Ghandi)

Ik neem o.a. Ayurveda als uitgangspunt. Ayur: Leven. Veda: kennis van het leven. Ayurveda is een ongeveer 5000 jaar oude wetenschappelijke gezondheids/levensfilosofie die ervan uitgaat dat je zelf veel invloed hebt op je gezondheid door zelfkennis. Een goed afgestemd voedingspatroon, bewegingsprogramma en leven volgens jouw authentieke natuur dragen bij aan een gelukkig(er) en gezond(er) leven. Yoga en Ayurveda zijn nauw met elkaar verweven. De roots liggen in het oude India.

Zowel Yoga als Ayurveda worden al vele jaren omarmd in het westen en werpen hun vruchten af. Ayurveda: een eeuwenoude en tijdloze filosofie. Een holistisch gezondheidsmodel. 

Welk type ben jij? (KAPHA, PITTA of VATA of mengvorm) Wat is jouw favoriete en passende dagritme, voedingspatroon,beweging? Geef je energie en weerstand een boost. Maak een frisse start met jouw vitale leefstijl. En voel je daardoor energieker, positiever en gelukkiger. Leef de beste versie van jezelf. Zet Nu de eerste stap. Neem contact op en laat je verrassen door het veelzijdige en effectieve aanbod.

Nadat jouw constitutie is vastgesteld is het mogelijk een gecombineerde klassieke/ayurvedische massage met aroma therapie te boeken. Effectief en weldadig bij onrust en psychosomatische klachten maar ook als Verwen en Zen moment. Ik werk uitsluitend met de beste oliën uit pure en natuurlijke grondstoffen. Vooral LAKSMI produkten(eerlijke biologische grondstoffen)

Verder ben ik officieel LAKSHMI Specialist. Dit betekent dat ik gekwalificeerd ben en mijn kennis voortdurend toets en ontwikkel door het volgen van professionele trainingen inzake de nieuwste ontwikkelingen inzake leefstijl en Self-Care.

Nieuw: voor dames: Ayurvedische hoofd/schouder massage Combi met een wandelcoach sessie in de  NATUUR. Lekker in beweging en STILTE in je hoofd. Versterk je HARMONIE. Originele cadeau tip voor je moeder, vriendin etc.

Winterdip? voel je herboren na een aroma therapie massage en neem maatwerk leefstijl/voedingsadviezen mee naar huis. 

 

 

NGS gediplomeerd: klassieke massage/sport/wellness

HBO diploma: Ayurveda

N.b.: Een wandelcoach traject is uitstekend te combineren met coaching in leefstijl, voeding en gezondheid. De wens om te werken aan een gezond gewicht. Tips die in de meeste gevallen echt werken en die vol te houden zijn. 

Kan ik je helpen met een vrijblijvend/informatief gesprek? Bel 06-40594579

Of mail: ajmkienhuis7@gmail.com