• darkblurbg
    Nature Power Wandelcoaching

Review Bas:

Het wandelcoach traject bracht me meer dan ik had verwacht. Ik voel me nu meer ontspannen en kijk met een nieuwe positieve blik naar de toekomst. 

Review - Ina
Op zoek naar een goede wandelcoach, viel mijn oog op De Wandelcoach Twente. Ik maakte een afspraak voor de 1e wandelcoach sessie. Het voelde alsof Anita mij gelijk begreep en ik besloot een traject van 5 sessies te volgen. De laagdrempeligheid van wandelcoaching in mooie Twentse natuurgebieden sprak mij zeer aan. De natuur reikt tal van verrassende metaforen aan, die je kunt gebruiken om (vaak)) onbewuste blokkades op te ruimen. Uiteindelijk heb ik 10 sessies gevolgd. Ik voel meer ruimte in mezelf en durf meer ruimte te nemen om mijn eigen weg te gaan. Dankzij de begeleiding/gerichte diepwerkende oefeningen heb ik nieuwe stappen gezet(privé en werk)Anita,  Dank je wel voor de waardevolle en zeer effectieve coaching. Ik voel me een rijker mens!

 Review Maureen

De coaching heeft me inzicht gegeven in veel zaken die me bezig hielden en waar geen duidelijkheid over was.  Ik ben sterker geworden in mijn communicatie en geef duidelijker mijn grenzen aan. Er is meer bewustwording van mijn talenten. En ook de valkuilen.  Zaken uit het verleden kan ik beter accepteren, loslaten en voel me daardoor vrijer in het Nu en kan daardoor meer genieten. ik kijk naar de toekomst en zet doelgerichte stappen die helpend zijn in het groeiproces. ik zou Anita als coach van harte aanbevelen.

 

Review Anna

Door de (wandel)coaching heb ik verlies kunnen verwerken. Door de compassievolle en doortastende manier van coaching voelde ik mij veilig om mijn emoties te tonen. Alles mocht er zijn. Anita neemt de tijd voor je, luistert scherp en vraagt goed door. Uiteindelijk zijn er door bijzonder diepwerkende en de verhelderende oefeningen ook andere zaken in stroomversnelling geraakt. Met meer zelfvertrouwen heb ik nieuwe stappen durven zetten, die me een stuk gelukkiger maken, zoals solliciteren naar een nieuwe uitdagende en inspirerende werkplek, waar ik weer door kan groeien. Deze vorm van coaching heb ik als zeer effectief ervaren. Dank!

Review Ingeborg

Nooit gedacht dat ik achteraf mijn burn-out als cadeau zou ervaren. Wandelcoaching met Anita kwam op mijn pad. Mijn zelfvertrouwen kwam weer terug. Nu werk ik hybride. Ik kan mijn talenten optimaal inzetten. Ik ben weer in balans en een gelukkig mens!